• Rihl3
  • Rihl2
  • Rihl1

InLine Liga RIHL

13077055 939378049516138 3172136792114604834 n

Lestvica

Pokrovitelji

TRIAS 

LogoMSO en 

sinusiks-logo

78 logotip

 

Niko Sketa

Vremenska napoved

 

Odprte prijave za sezono 2017

pokal1Inline liga RIHL z današnjim dne uradno odpira prijave za tekmovalno sezono 2017! V letošnji sezoni je enako kot lansko leto razpisano enotno tekmovanje, ki pa se iz Žirovnice seli na novo lokacijo, in sicer na Hrušico, kjer so v letu 2016 zgradili povsem novo moderno igrišče (dimenzije 40x20), ki bo letos gostilo ligo RIHL. Vsebino razpisa najdete s klikom na povezavo, prijave pa so odprte do petka 30.3.2017! Predviden začetek tekmovanja je 21.4.2017, zaključek pa najkasnje do 30.6.2017! Ekipe se prijavijo tako, da na spletni strani lige RIHL izpolnijo obrazec, ki se nahaja na desni strani spletne strani.

Preberite več: Odprte prijave za sezono 2017

Vreme pokvaril zaključek sezone, piknik vseeno uspel

DSC 0833Zadnja nedelja v mesecu juniju ter hkrati zadnji dan sezone 2016 je bilo na sporedu le še ligaško pokalno tekmovanje imenovano Pokal Dušana Bajta. Po vseh zapletih dan pred turnirjem je na koncu v konkurenci nastopilo 6 izmed 10 ekip, ki so med sezono nastopale v ligi, tako da je bil malce spremenjen tudi sistem tekmovanja. A tudi tokrat je bilo vreme, kot ničkolikokrat v sezoni, neusmiljeno, tako da nam je uspelo pod streho spraviti 4 od predvidenih 9 tekem. Uvodoma so Icehawksi prišli do velikega skalpa sezone, ko so na kolena spravili aktualne prvake Luftarje s 6:3, Trim Tim pa je z identičnim izdiom v drugi tekmi ugnal Grizlije. Vreme je postajalo vse slabše in slabše, tako da je bila odigrana le še tekma med Luftarji in Witch Doctorsi, ki se je končala z 8:1 v korist aktualnih prvakov, na papirju pa je bila odigrana tudi tekma med Strelami in Grizliji (5:0 b.b.), ki so po porazu na prvi tekmi predčasno zapustili tekmovanje. Vodstvo tekmovanja je bilo tako prisiljeno predčasno zaključiti zadnji turnir sezone, ki bo do konca odigran ali septembra (3.9.) ali pa tik pred začetkom nove sezone (1.4.2017). Po koncu so ekipe ostale še na pikniku, kjer sta za vzdušje skrbela člana ansambla Kdr Voč in igralca v ligi RIHL Nejc Ravnihar ter Luka Kosmač, za dobrote z žara pa je poskrbel pek mojster Marko Lukan. V nadaljevanju si preberite le še zaključno misel vodje tekmovanja, vse igralcem ter naviječm pa želimo lepo in dolgo poletje ter jim kličeno NASVIDENJE V SEZONI 2017!   REZULTATI POKALA     FOTOGALERIJA

Preberite več: Vreme pokvaril zaključek sezone, piknik vseeno uspel

M.Kurnik: Za naslov smo garali 10 let

DSC 0572Z zmago ekipe IHK Luftarji Tupaliče na četrti tekmi finala se je po 84 odigranih tekmah končala 13. izvedba inline lige RIHL. Po lanskem uspehu KRŠ-ja je letos na prestol stopila ekipa, ki ima v ligi RIHL dolgo zgodovino, saj v tej ligi nastopa že vse od leta 2007 in je z naslovom le še potrdila, da se z vztrajnostjo in trdim delom da priti na sam vrh, pa četudi večina fantov ni nikoli igrala hokeja. Luftarji so najboljše predstave pokazali ravno v finalu, kjer do finala najboljša ekipa lige IHK Prosports Kranj ni mogla dražati koraka z izkušenejšimi Luftarji, ki so težke tekme odigrane v štirih različnih tekmovanjih (nastopajo še v DP Slovenije, Radovljici in Vodicah) uspeli vnovčiti na najboljši možen način.  V nadalejvanju preberite kratek povzetek dogajanja skozi celotno sezono ter izjave najboljših posameznikov in vodij ekip ter tekmovanja ob zaključku še ene uspešne sezone.

Preberite več: M.Kurnik: Za naslov smo garali 10 let