• Rihl3
  • Rihl1
  • Rihl2

InLine Liga RIHL

13077055 939378049516138 3172136792114604834 n

Lestvica

Pokrovitelji

TRIAS 

LogoMSO en 

sinusiks-logo

78 logotip

 

Niko Sketa

Vremenska napoved

 

Witchi do prve zmage v sezoni, Trgovcem derbi

DSC 4195Petek je tokrat namesto s štirimi postregel zgolj z dvema tekmama (dve bosta na željo udeleženih ekip odigrani v nedeljo), ki pa sta bili izjemno zanimivi in razburljivi. Uvod v drugi del je pripadel ekipama Prosports in Trim Tim. Skozi celotno srečanje smo lahko spremlajli priložnosti na obeh straneh, a so bili na koncu za gol (5:4) uspešnejši "trgovci" in tako še drugič letos premagali Kašarje (6.5. je bilo 7:6 po KS). Noč manj razburljiv in zanimiv pa ni bil niti drugi večerni dvoboj, kjer so Vrači proti Gradbincem iskali svoj prvi leošnji par točk (v rednem delu so na 9 tekmah zabeleili prav toliko porazov in končali brez ene same točke). Po izmenjavah v vodtsvo skozi celotno tekmo so bilki v izdihljajih tekme bolj zbrani Vrači, ter na koncu slavili z 10:8 ter tako postali še zadnja ekipa, ki je v letošnji sezoni na svoj konto vpisala zmago. Več podrobnosti o tekmah najdete spodaj, že v nedeljo pa bosta na sporedu dve tekmi (prestavljani s petka 20.5.), enao kot danes po ena iz vsake skupine.

Sijajna tekma med Prosports in Trim timom je postregla z boljšim prvim polčasom za Kranjčane. Le-ti so prvih dvajset minut dobili z rezultatom 4:2. V nadaljevanju je sledilo obstreljevanje vrat Kristijana Šenka. Kašarji so se v 23. minuti že približali na gol zasotanka, a v naslednji minuti spet dopustili paku pot v svojo mrežo. Gol, ki so ga dosegli v 27. minuti za novo znižanje na gol razlike - je bil ob koncu tudi zadnji zadetek na tekmi. 

Veliko presenečenje je sledilo v drugi tekmi večera, ko so Witch Doctorsi dosegli svojo prvo letošnjo zmago. Žrtve so bili igralci Šebo teama, ki jih že vso sezono mučijo obdobja popolnoma nezainteresirane igre ko jim tekmec uide. Vrači so nocoj dobili prvi polčas s 4:3. Ko so zadeli še v 22. minuti, se je presenečenje že nakazovalo. Potem pa so do 27. minute oranžni dosegli štiri zaporedne zadetke in zdelo se je že, da se belim napoveduje nov poraz. Sami pač niso mislili tako - do 33. minute so z dvema goloma rezultat ponovno izenačili na 7:7. Gola v 37. in nato 39. minuti sta dokončno odločila zmagovalce, gol na vsaki strani v zadnjih dvajsetih sekundah tekme pa velikega triumfa Witch doctorsev več ni mogel preprečiti.