• Rihl3
  • Rihl1
  • Rihl2

InLine Liga RIHL

13077055 939378049516138 3172136792114604834 n

Lestvica

Pokrovitelji

TRIAS 

LogoMSO en 

sinusiks-logo

78 logotip

 

Niko Sketa

Vremenska napoved

 

Najboljše štiri ekipe v boj za finale

pokal1Po koncu petkovih drugih četrtfinalnih tekem smo dobili najboljše štiri ekipe, ki se bodo v prihajajočem tednu borile za uvrstitev v veliki finale lige RIHL, ki se predvidoma začne že prihodnjo soboto, ko bo na sporedu tudi tekma za 3. mesto. Vse štiti ekipe so dokaj suvereno opravile svoj posel v četrtfinalu, malce težav so imeli le igralci Trim Tima in Jakih Mud, medtem ko sta se ekipi Prosports Kranj in Luftarji v polfinale uvrstili brez večjih težav. Pred začetkom polfinalnih bojev smo spet pogledali v tabore ekip, katerih razmišljanja lahko preberete v nadaljevanju, kjer najdete tudi razpored polfinalnih tekem.

 

 

RESMAN Rok (ŠRD Trim Tim)Najprej bi pohvalil vse soigralce, ki so z borbeno igro priborili polfinale. Prvo tekmo smo najprej malo slabše začeli, vendar v drugem delu nismo prejeli gola, ter nadoknadili zaostanek 4 golov. Na koncu rednega dela tekme bi lahko tekmo že odločili v svojo korist vendar nas je prevečkrat ustavila vratnica. Drugo tekmo smo imeli precej bolj v svojih rokah, ter jo z dobro mero borbe tudi dobili. V pofinalu smo dobili najboljšo ekipo rednega dela, vendar nas to ne bo ustavilo. Ekipa je pripravljena da presenetimo in se uvrstimo v finale.

 

ZUPAN Žan (IHK Prosports Kranj)Tekmi v četrtfinalu smo odigrali kar suvereno in se pričakovano uvrstili v polfinale, čeprav so se Grizliji izkazali za težkega nasprotnika. V polfinalu nam bo nasproti stala ekipa ŠRD Trim Tim, s katero smo v rednem delu odigrali povsem enakovredno tekmo, zato lahko pričakujemo zanimiv boj za uvrstitev v finale. V tekmo bomo morali iti skoncentrirano in poizkušati odigrati našo igro, ki je prinesla rezultate že v rednem delu ter četrtfinalu. Če bomo v igri kontrolirali pak in odigrali pametno, verjamemo da bomo prišli do finala vendar potrebno bo iti korak po koraku. #roadtofinals

 

BERGANT Jure (IHK Luftarji): Tekme četrtfinala so potekale po pričakovanjih. Napredovale so vse favorizirane ekipe. Lahko izvzamemo par trimtim/šebo, kjer favorita ni bilo. V polfinalu pričakujemo težke in zanimive tekme, v katerih lahko ponovno računamo na našega prvega vratarja Mateja Kurnika, ki se vrača po poškodbi.

 

KUNEJ Blaž (IHK Jaka Muda): V inštituciji Jaka Muda zremo v prihodnost in se fokusiramo na rešitve svojih težav. O četrtfinalnem boju z vedno neugodnimi Strelami lahko povemo le to, da je odsotnega Kavčič Grega (napotenega v Rim) uspešno nadomestil vratar Filip Ovsenik. Polfinala se ne bojimo, spoštujemo pa nasprotnika in pričakujemo težke tekme v močni ligi, tako kot vselej. Na različne načine se bomo trudili zagotoviti polne testise naših posameznikov in se skušali prebiti v veliki finale. Ob tej priložnosti bi povabili še vse zveste navijače, da nam pomagajo do nove zmage. No balls, no glory!

 

PONEDELJEK, 13.6.2016 - 1.tekma:
18.30   IHK Propsorts Kranj : ŠRD Trim Tim
19.30   IHK Luftarji : IHK Jaka Muda

SREDA, 15.6.2016 - 2.tekma:
18.30   IHK Jaka Muda : IHK Luftarji
19.30   ŠRD Trim Tim : IHK Prosports Kranj

ČETRTEK, 16.6.2016 - 3.tekma:
18.30   IHK Propsorts Kranj : ŠRD Trim Tim
19.30   IHK Luftarji ; IHK Jaka Muda

 

 

 

Vnesi sporo